Visszatérés a kezdőlapra...
Keresés
Kereséshez kérjük adjon meg egy kulcsszót!
Üdvözöljük honlapunkon |

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-t 2000. február 9-én hozta létre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Tanács és a megyében működő 6 kistérségi társulás abból a célból, hogy az elkülönített állami alapok pályázati rendszeréből adódó feladatokat, a megye társadalmi-gazdasági fejlődése, a területfejlesztési feladatok elvégzése érdekében alapvetően programgondozó, gazdaságszervező-koordinációs tevékenységet lásson el, részt vegyen és elősegítse a területfejlesztésről és területrendezésről szóló törvényben meghatározott kormányzati, helyi önkormányzati, önkormányzati területfejlesztési társulások feladatainak megvalósítását.

 

Az Ügynökség tevékenységébe az alábbi feladatkörök tartoznak:

1./ Együttműködik a települési önkormányzatokkal, a megye fejlesztésében közvetlenül és közvetve közreműködő területi államigazgatási szervekkel, az érdekelt társadalmi és szakmai szervezetekkel, valamint a megyei munkaügyi tanáccsal.

2./   A megye területén támogatja a kormányzat, a többcélú kistérségi társulások, a helyi önkormányzatok és a gazdasági, civil szervezetek fejlesztési elképzeléseit.

 

A fentiekben ismertetésre került közhasznú feladatok ellátásán és a programgondozó tevékenységeken túl Ügynökségünk szaktanácsadást is végez, melynek keretein belül nyílik lehetőség arra, hogy az elmúlt évek során megszerzett szakmai tapasztalatainkat a megyében működő önkormányzatok és vállalkozások javára fordíthassuk.

Az alábbiakban tekinthetik meg azon projektek listáját, melyek előkészítésében és sikeres megvalósításában Ügynökségünk részt vett:


Referencia projektek


fontos_tudnivalok Települési program Települési program Gazdasági társaságok Társulások és partnerközösségek Letölthető dokumentumok
5001 SZOLNOK, Kossuth L. u. 2.Telefon: 56-788-958Fax.: 56-788-959E-mail: tfu@jnsztfu.hu
Copyrightminden jog fenntartva, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
http://www.grafinet.hu